Tilburg - Twee mannen verdacht van openlijk geweld

16 maart 2019 10:32
Bron: Politie.nl

Bij een vechtpartij in en voor een café is zaterdagmorgen iemand gewond geraakt. Twee mannen zijn aangehouden verdacht van openlijk geweld.

Zeeland-West-Brabant
Op zaterdag 16 maart 2019 om 2.55 uur werden verschillende politie-eenheden naar de kruising Besterdring met de Nicolaas Pieckstraat gestuurd. Daar zou een gewonde man staan. Ter plaatste troffen de agenten enkele mensen aan waaronder het slachtoffer. Deze verklaarde in elkaar geslagen te zijn en door glas in zijn gezicht gewond geraakt. Hij gaf aan wie dat volgens hem gedaan zouden hebben. De man is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Aanhoudingen
Het bleek te gaan om een vechtpartij in en voor een café aan het Besterdplein. De agenten zagen dat de kroeg gesloten leek maar ze gingen toch naar binnen. Binnen zaten enkele mannen die bebloede handen hadden. In samenwerking met de medewerker van de gemeente die de cameratoezicht had die nacht, en de vechtpartij had opgenomen, is besloten twee mannen aan te houden voor de openlijke geweldpleging. Dat betroffen twee mannen uit Tilburg van 33 en 58 jaar. Deze twee mannen zijn voor de nacht ingesloten. De recherche gaat de zaak onderzoeken.