Politie zoekt man die ongewenst gedrag vertoont in Kromhoutpark in Tilburg

26 april 2019 13:13
Bron: Politie.nl

De politie ontving de afgelopen week meerdere meldingen van vrouwen die door een nog onbekende man in het Kromhoutpark zijn lastig gevallen. In een geval werd een vrouw zodanig mishandeld, dat er aangifte is gedaan. De politie is naar hem op zoek en roept getuigen op zich te melden.

Een 21-jarige vrouw werd maandagmiddag 22 april rond 17.45 uur tijdens het joggen in het Kromhoutpark hinderlijk gevolgd door een man op een fiets. Uit het niets gaf deze fietser een harde klap tegen haar billen, stak zijn middelvinger op en fietste weg. Het slachtoffer had veel pijn door de klap en deed aangifte. Na dit incident ontving de politie nog twee meldingen van ongewenst gedrag. Deze vrouwen werden op dinsdag 23 april in het park door vermoedelijk dezelfde man lastig gevallen.

Getuigen gezocht

De politie zoekt een licht getinte man van rond de 28 jaar oud. Hij heeft kort donker haar en een vadsig postuur. Hij droeg een T-shirt en een korte broek en reed op een herenfiets. Bent u getuige of weet u wie deze man is? Wij horen het graag. U kunt zich via 0900 – 8844 melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.