Getuigen gezocht van beroving vrouw in Tilburg

Foto: politie.nl

13 juni 2019 13:18
Bron: Politie.nl

Een 73-jarige vrouw werd woensdagavond tegen half elf van haar tas beroofd in de Melis Stokestraat. De vrouw kwam daarbij ten val en brak haar heup. Wij zijn op zoek naar mensen die ons kunnen helpen deze zaak op te lossen.

De vrouw liep door de betreffende straat toen een nog onbekende dader de tas van haar arm rukte en ermee vandoor ging.  De vrouw kwam daardoor ten val en werd kort daarna door buurtbewoners aangetroffen die de ambulancedienst alarmeerden. Toen bleek dat de vrouw beroofd was, werd de politie gebeld. Het slachtoffer werd naar een ziekenhuis vervoerd, waar ze is opgenomen en later aan haar heup wordt geopereerd.

Getuigen

Vooralsnog is niet veel bekend over de dader, waar hij vandaan kwam of waar hij naartoe is gevlucht. Onduidelijk is of hij alleen was of dat er mogelijk nog anderen bij betrokken zijn geweest. Daarom komen we graag in contact met getuigen of mensen die andere informatie hebben die ons naar de dader kan leiden. We zijn ook vooral op zoek naar mensen die in de omgeving wonen en mogelijk bewakingscamera’s hebben waarop iets te zien is. Neem contact op met de recherche in Tilburg via 0900-8844 of deel uw informatie eventueel anoniem via de M-lijn, 0800-7000.