Fietsenwinkel leeggehaald in Tilburg

1 juli 2019 13:40
Bron: Politie.nl

Een medewerker van een fietsenwinkel aan de Aabe-straat trof maandagochtend de winkel beduidend leger aan dan hij de winkel afgelopen zaterdag had afgesloten.

Maandag 1 juli 2019 ontvingen wij een melding dat er ingebroken was bij een fietsenwinkel aan de Aabe-straat in Tilburg. Bij de inbraak zijn meer dan 30 elektrische fietsen weggenomen. Naast de gestolen fietsen is ook een zeer grote hoeveelheid losse accu’s buitgemaakt. Hoe de inbreker(s) precies zijn binnengekomen is nog niet duidelijk. Wij starten vandaag dan ook met een onderzoek naar de daders om deze zaak op te lossen.

Heeft u afgelopen weekend, van zaterdag nacht tot maandag ochtend, een verdachte situatie gezien, wellicht een grote bus of kleine vrachtwagen of heeft u andere informatie voor ons?
Wij komen graag met u in contact. Contact opnemen kan:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

Tip

Als u via via een (elektrische) fiets wilt kopen, controleer dan voor de zekerheid altijd even het framenummer om te achterhalen of deze fiets niet geregistreerd staat als gestolen.
Dit kan met behulp van de website van het RDW: https://fdr.rdw.nl/ Ook kan je gebruik maken van de app ‘stop heling’ van Rijksoverheid.