Twee incidenten met glaswerk in uitgaanscentrum in Tilburg

7 juli 2019 10:09
Bron: Politie.nl

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Tilburg hebben afgelopen nacht drie arrestaties verricht. Bij twee incidenten werden stappers met glaswerk mishandeld.

Een 22-jarige man uit Berkel-Enschot werd omstreeks 03.00 uur mishandeld nadat hij op de Heuvel per ongeluk tegen een man was gelopen. Hij voelde dat tijdens de woordenwisseling met een voorwerp tegen zijn hoofd werd geslagen. Het slachtoffer liep een bloedende verwonding boven zijn oor op. Hij achtervolgde de persoon die dat gedaan zou hebben. De vluchter, een 20-jarige Tilburger, werd door een horeca agent aangehouden. Het slachtoffer is met vermoedelijk een fles op zijn hoofd geslagen.

Stuk glas

Een 18-jarige Tilburger werd omstreeks 03.15 uur tijdens een ruzie in een café met een stuk glas in zijn nek geslagen. Hij werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht alwaar de snee geplakt is. De politie arresteerde op aanwijzing van barpersoneel op de Heuvel een 19-jarige Tilburger hiervoor als verdachte. Hij wordt verdacht van poging zware mishandeling.

 

Vordering

Een 22-jarige Tilburger werd omstreeks 04.00 uur aangehouden omdat hij niet voldaan had aan een eerdere vordering van de agenten om het uitgaanscentrum te verlaten. Dit hadden de dienders gedaan omdat hij betrokken was bij een vechtpartij.