Stapper aangehouden na gooien bierglas in Tilburg

27 juli 2019 11:15
Bron: Politie.nl

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Tilburg hebben zaterdag 27 juli 2019 omstreeks 03.05 uur een 23-jarige Tilburger aangehouden ter zake (zware) mishandeling. Hij zou een bierglas tegen het hoofd van een andere stapper gegooid hebben.

Een 25-jarige Tilburger deed aangifte, Hij vertelde dat hij met een vriendin in een bar stond. Een andere bezoeker liep opzettelijk tegen hem aan en zocht kennelijk ruzie. Hij duwde die man terug waarna er enkele mensen tussen hen in gingen staan. Op dat moment gooide die stapper een bierglas kapot tegen het hoofd van aangever. Er kwam daardoor veel glassplinters in zijn gezicht. Hij moest direct naar het ziekenhuis om nagekeken te worden door een oogarts. Agenten hebben op aanwijzing van een beveiliger de verdachte aangehouden.

Nog vier aanhoudingen

Een 19-jarige Tilburger werd omstreeks 03.45 uur op de Heuvel aangehouden ter zake het verstoren van de openbare orde. Hij vond het nodig om een politiepaard te slaan en weigerde te vertrekken. Bij zijn aanhouding pleegde hij verzet.

Een 28-jarige Tilburger werd aangehouden nadat hij in een bar een glazenophaler een kopstoot had gegeven.

Een 28-jarige Bredanaar en een 24-jarige Tilburger werden op aanwijzing van een beveiliger op de Spoorlaan aangehouden omdat ze volgens hem probeerden twee flessen Malibu en een blikje bier uit een feesttent te stelen.