Jongen beroofd van telefoon in Tilburg

23 september 2019 15:34
Bron: Politie.nl

Een 15-jarige Tilburger is zondagmiddag in het Von Weberpark van zijn telefoon en horloge beroofd. De twee laffe straatrovers gingen er vandoor.

Op zondag 22 september 2019 om 14.30 uur zat het slachtoffer op een trapje bij het viaduct in het park met een vriend. Op dat moment stapte twee mannen op hem af en één van de mannen bedreigde hem met een mes. Dit was een negroïde man van 17 – 20 jaar. Hij was ongeveer 1.90 m lang en was gekleed in een groen vest met en capuchon die hij op zijn hoofd had. Verder had hij een zonnebril op. Hij eiste het horloge van het slachtoffer en hij pakte zijn telefoon af. Zijn vriend werd bedreigd door een andere man met een mes. Nadat het horloge en de telefoon afgepakt waren renden de twee straatrovers weg in de richting van het sportcomplex. De tweede dader was een man met een getinte huidskleur. Hij was korter dan dader één en had een licht vest aan met donkere mouwen en een capuchon. Hij had een lichte broek aan.

Onderzoek

De politie is direct een onderzoek gestart waarbij enkele jongeren in de omgeving zijn gecontroleerd die aan het summiere signalement voldeden. Ze bleken niets met de zaak te maken te hebben. Ook is er een buurtonderzoek gedaan. Mocht iemand informatie hebben over deze zaak dan graag contact opnemen:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)