Vrouw met geweld overvallen in woning

16 mei 2020 14:49
Bron: Politie.nl

Bij een overval op een woning aan het Roland Holsthof is zaterdagnacht 16 mei 2020 een vrouw gewond geraakt. De overvaller is met een onbekend geldbedrag vertrokken. We zijn op zoek naar getuigen.

Rond 03.45 uur ontvangt de politie een melding van een overval op een woning in Tilburg. Als agenten ter plaatse zijn, blijkt dat de overval al eerder heeft plaatsgevonden, namelijk rond 00.30 uur. De vrouw hoort geklop op de deur en doet open. Hier staat een man, gekleed in het donker met gezichtsbedekking en handschoenen. De man vraagt haar om geld. De bewoonster geeft hem wat geld uit haar portemonnee, maar de man wil meer en slaat haar in het gezicht. In paniek rent de vrouw naar een andere ruimte waar ze nog wat geld heeft liggen om af te geven, de man volgt haar naar de ruimte en pakt het geld. Hij bindt haar daarna vast met tape, loopt weg en vertrekt weer.De politie, die snel ter plaatse is na het ontvangen van de melding, kamt de buurt uit maar treft niemand meer aan.

Getuigen gezocht

Uiteraard wordt er nog wel onderzoek gedaan en zijn we op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben rond 00.30 uur, ten tijde van het incident. Meld dit dan via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.