Tilburg - Politie zoekt dader van overval op bakkerij

12 augustus 2016 14:26
Bron: Politie.nl

De politie startte een onderzoek na een overval op een bakkerszaak aan de Hoefstaat, hoek Wagenaarstraat. De winkel werd donderdagmiddag 11 augustus 2016 rond 16.00 uur overvallen. De dader ging er met een geldbedrag vandoor.

Op het moment van de overval waren er geen klanten in de winkel aanwezig. Het aanwezige personeelslid werd door de overvaller bedreigd. Er raakte niemand gewond. De dader ging er met de inhoud van de kassa vandoor. Hij vluchtte te voet weg in de richting van de Pastoor Smitsstraat.
Zoekactie
Onmiddellijk werden verschillende politie-eenheden naar de plaats van het delict gestuurd om het slachtoffer op te vangen en de gevluchte verdachte op te sporen. Er werd een Burgernetbericht verstuurd met het verzoek om uit te kijken naar een blanke man van ongeveer 30 jaar, lichaamslengte circa 1.80 m, rond hoofd met gemillimeterd haar. De dader was gekleed in een grijze joggingbroek en een blauw shirt.
Getuigen
De overvaller is nog niet gevonden. We roepen de hulp in van de getuigen die misschien de dader gezien hebben of andere mensen die iets van deze zaak af weten. Uw tips zijn welkom:

- via de politieapp of het meldformulier op www.politie.nl/melden

- via 0900-8844

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999