Tilburg - Ruzie over goulash leidt tot mishandeling

15 augustus 2016 16:09
Bron: Politie.nl

Een ruzie over goulash was zondagavond de aanleiding voor een ruzie tussen kamerbewoners in een pand in de wijk nabij de Trouwlaan. Een 40-jarige Pool zou daarbij een 34-jarige landgenoot hebben mishandeld. Ook zou de verdachte een deur vernield hebben. Hij werd omstreeks 00.25 uur aangehouden.

Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost
Agenten kregen zondagavond rond 23.25 uur een melding dat op straat een Poolse man zou lopen die zijn woning niet meer in durfde. De man vertelde in gebrekkig Engels dat er ruzie in de woning was ontstaan met een andere kamerbewoner nadat hij goulash uit de koelkast had gepakt die niet van hem was. De dienders bemiddelden tussen de ruziemakers en vertrokken weer.

 
Weer mis
Rond 00.15 uur werd gemeld dat het op dat adres weer mis was. De agenten  werden door dezelfde Poolse aangesproken die een bebloede lip had en een wond op zijn wang. Hij vertelde dat een medebewoner, die onder invloed was van alcohol,  de deur van zijn kamer had ingetrapt en hem geslagen had. Hierdoor was ook zijn bril op de grond gevallen en beschadigd. Hij deed aangifte.  Hierop werd de verdachte aangehouden.