Tilburg - Drie mannen opgepakt na mishandeling vriend

21 augustus 2016 15:25
Bron: Politie.nl

De politie arresteerde drie mannen op verdenking van zware mishandeling. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis en wil geen aangifte doen.

Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost
Op zaterdag 20 augustus 2016 kreeg de politie rond 17.40 uur een melding over een gewonde man. Hij lag op straat en bloedde uit zijn hoofd. Volgens het ambulancepersoneel leek het erop dat de man een schedelbasisfractuur had. De 26-jarige inwoner van Tilburg ging per ambulance naar het ziekenhuis.
Bloedspoor
Op basis van het bloedspoor kwamen de agenten uit bij een woning aan de Rueckertbaan
In de woning werden drie personen aangetroffen. Het drietal was onder invloed van alcohol en/of drugs en sprak geen Nederland. Ze konden zich amper verstaanbaar maken in de Engelse taal. Alle drie de mannen waren onder invloed van alcohol en/of drugs. De verdachten werd gearresteerd, waarbij een van de mannen zich flink fysiek verzette. Het trio (29, 29 en 37 jaar)) werd ingesloten in het politiebureau.
Geen aangifte
Het 26-jarige slachtoffer is -tegen medisch advies in- zelfstandig uit het ziekenhuis vertrokken. Hij wilde geen aangifte doen, waardoor onduidelijk bleef wat er precies gebeurd was. Twee verdachten (29 en 37) werden zondagochtend in vrijheid gesteld. Tegen de andere verdachte (29) is proces-verbaal opgemaakt vanwege het plegen van verzet tegen de arrestatie. Ook hij werd daarna in vrijheid gesteld.