Tilburg - Inbraak parfumeriezaak

18 november 2016 11:11
Bron: Politie.nl

Drie nog onbekende mannen braken in bij een parfumeriezaak aan de Heyhoefpromenade. De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag 17 november op vrijdag 18 november 2016. Het trio ging er vandoor met een grote hoeveelheid parfums.

Zeeland-West-Brabant
Rond vier uur vernielde het drietal een etalageruit aan de voorkant van de winkel. De het ontstane gat gingen ze naar binnen en stalen cosmetica artikelen, voornamelijk parfums van de duurdere merken. Na de inbraak gingen er vandoor op twee gereedstaande scooters. 
Helikopter
Direct na de melding van de overval zette de politie een zoekactie op touw naar de voortvluchtige daders. Met meerdere eenheden werd de omgeving afgezet. De politieagenten op de grond kregen daarbij assistentie vanuit de lucht van een politie. De inbrekers zijn tot op heden nog niet gevonden. Agenten politie stelden camerabeelden veilig en startten een buurtonderzoek. Diverse omwonenden waren namelijk wakker geworden van het kabaal. Verder onderzoeken forensisch rechercheurs de achtergebleven sporen op de plaats van het delict. Van de eigenaar is een aangifte opgenomen. 
Uw tip!
Het onderzoek naar de nog onbekende daders is nog bezig. Heeft u in de dagen voorafgaand, tijdens of na de overval opvallende of afwijkende zaken waargenomen op of rond we winkel aan de Heyhoefpromenade? Dan willen we graag contact komen met u. Bent u getuige van deze inbraak of weet u meer over de daders? Bel dan de recherche via 0900-8844 of maak gebruik van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, www.meldmisdaadanoniem.nl