Tilburg - Twee straatroven

10 december 2016 11:26
Bron: Politie.nl

In de Beelaarts van Bloklandstraat is een 28-jarige man beroofd op straat. Even later vond op de Arent van ?s-Gravesandestraat een tweede straatroof plaats. De politie onderzoekt beide zaken en of er verband bestaat.

Zeeland-West-Brabant
Vrijdagnacht 10 december rond 02.15 uur liep het slachtoffer op de Beelaarts van Bloklandstraat in de richting van het station bij de universiteit. Onderweg kwam hij twee mannen en twee vrouwen tegen die hem beroofden van zijn telefoon en andere kostbaarheden. Daarna liep het viertal weg in de richting van de Alleenhouderstraat. Het slachtoffer belde de politie met de telefoon van een passant. De daders zijn niet meer aangetroffen. 
Arent van ?s-Gravesandestraat
Rond 03.30 uur werd een tweede man (20) slachtoffer van straatroof. Mogelijk gaat het om dezelfde vier daders. De man wachtte op vrienden op de Arent van ?s Gravesandestraat. Op dat moment zag hij het viertal lopen. De twee mannen en vrouwen hebben hem mishandeld en bestolen. Het slachtoffer raakte gewond. De daders liepen weg in de richting van de Alleenhouderstraat.
Getuigenoproep
De politie is een onderzoek gestart. Omdat het mogelijk om dezelfde daders gaat zoekt de politie getuigen. Heeft u iets gezien of weet u iets van de twee berovingen, belt u dan met de politie via 0900-8844. 
Signalement daders
Man 1

- 20-30 jaar
- Breed postuur

- 1.80 m lang
- Grijze hoodie

- Donkere trainingsbroek

Man 2
- 20-30 jaar
- Normaal postuur

- 1.80 m lang

- Beige/donkerkleurig bomberjack.

- donkerkleurige trui

- Zwart hoedje

- Spijkerbroek

Vrouw 1

- 18-22 jaar

- licht getinte huidskleur

Vrouw 2

- 18-22 jaar

- licht tot donker getinte huidskleur