Tilburg - Stapper mishandelt portier en bedreigt politie agenten

24 december 2016 11:12
Bron: Politie.nl

Een 25-jarige man uit Valkenswaard is zaterdag 24 december 2016 omstreeks 02.20 uur op de Heuvel aangehouden omdat hij een portier zou hebben mishandeld. Na zijn arrestatie beledigde en bedreigde hij de agenten. In zijn kleding werd bovendien een knipmes aangetroffen. Tijdens het horecatoezicht werden nog twee verdachten aangehouden respectievelijk ter zake vernieling en diefstal.

De verdachte werd door portiers van een café naar buiten geleid omdat hij zich kennelijk had misdragen in de zaak. Getuigen zagen dat de verdachte daarbij een van de uitsmijters in het gezicht sloeg. Hierna werd de hij door de beveiligers overmeesterd en daarna overgedragen aan de politie. Hierop begon de agressieve man de horecadienders direct uit te schelden, ook riep hij dat hij hun gezichten goed had gezien en dat hij hen dood zou maken. Tijdens het onderzoek aan zijn kleding werd een mes aangetroffen waarvan het bij zich hebben is strafbaar gesteld in de Wet Wapens en Munitie.

  
Urinoir
Een dronken 45-jarige man uit Weelde (B) werd omstreeks 00.15 uur aangehouden omdat hij in een café een urinoir had vernield. Een van de glazenophalers zag dat de man een fles bier in de pisbak gooide waardoor het binnenwerk werd vernield.
Fust bier
Een 19-jarige Tilburger werd omstreeks 03.30 uur in een café op de Stadhuisstraat door een portier op heterdaad betrapt toen hij probeerde een fust bier te stelen door deze onder zijn jas mee te nemen. Hij werd door de beveiliger tegengehouden en overgedragen aan twee bikers van de politie.

 

 

Noord-Brabant Tilburg

  • b8acb76e1f205e1c9a544669bff187bc