Tilburg - Weer succes bij ondermijningsactie Tilburg

10 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

In aanvulling op een eerder gepubliceerde berichten zijn er in de loop van donderdag weer successen geboekt in de aanpak van ondermijnende criminaliteit. Vanaf maandag is er een ‘veegactie’ aan de gang waarbij vele adressen bezocht zijn op basis van tips die bij de politie binnen waren gekomen. De actie week is een groot succes en er is een flinke slag uitgedeeld aan criminelen. Ook is er voor een fors bedrag aan contact geld en luxe goederen in beslag genomen. Criminaliteit mag niet lonen.

Op basis van informatie werd een woning in de Puccinistraat bezocht. Daar werd bijna 200 gram MDMA aangetroffen en 50 pillen. De bewoners is aangehouden.

Blaak
Agenten van het Team Leijdal, medewerkers van de gemeente Tilburg en rechercheurs belast met de ‘veegweek’ zijn donderdagavond 8 maart 2018 naar een woning aan de Wielingen gegaan. Er was informatie dat er GHB geproduceerd zou worden. Een onderzoek in die woning leverde 800 gram amfetamine, 50 pillen, een liter GHB en nog andere drugs op. Ook waren er duidelijke aanwijzingen dat er GHB geproduceerd was door de aanwezigheid van enkele lege jerrycans zonder etiket en andere zaken. De bewoners zijn aangehouden.