Tilburg - Zes arrestaties tijdens horecatoezicht

2 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Agenten belast met de horecadienst, hebben afgelopen nacht in het uitgaanscentrum ondanks de goede sfeer toch zes aanhoudingen moeten verrichten. Twee mannen werden gearresteerd ter zake openlijke geweldpleging. Verder werden drie stappers opgepakt die de openbare orde verstoorden. Ook werd een 31-jarige man aangehouden die nog een vonnis had openstaan. Hij moet van de rechter nog 7406 euro aan schade vergoeden.

Zeeland-West-Brabant
Een 18-jarige man uit Etten-Leur deed aangifte. Hij vertelde dat hij met een vriend rond 03.40 uur nog wat had gegeten in een snackbar. Buiten ontstond een conflict met een groep stappers. Hij werd in zijn gezicht geslagen en lag opeens op de grond. Daarbij zou hij ook nog getrapt zijn. Hij liep een verwonding op zijn wang en een bloedneus op. Zijn vriend was omvergeduwd en ook geslagen, hij had last van zijn pink. Agenten van de horecadienst hebben in samenwerking met het cameratoezicht op de Paleisring twee verdachten aangehouden. Het gaat om twee 18-jarige mannen uit Hilvarenbeek. 
Verstoren openbare orde
Verder werden tijdens kleine opstootjes nog drie mannen aangehouden voor het verstoren van de openbare orde. Het gaat om een 17-jarige Tilburger, een 27-jarige man uit Gilze en een 18-jarige Oisterwijker. Ook werden nog vier wildplassers op de bon geslingerd.

 
Opsporingsregister
Tijdens de horecadienst zagen agenten op de Heuvelring een man lopen die zij ambtshalve meenden te herkennen en waarvan zij weten dat hij gezocht wordt. Door de rechter is namelijk aan deze 31-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats een schadevergoedingsmaatregel van 7406 euro opgelegd, indien deze niet betaald wordt, moet hij 91 dagen zitten, waarbij de verplichting om te betalen niet wordt opgeheven. De vonnisklant werd aangehouden. Hij kon of wilde de schadevergoeding niet betalen en is ingesloten.  
 

 

Noord-Brabant Tilburg

Aanhouding
  • 48c592341ffa212265b9f2d0c1de8178