Uden - Deadline verlopen: wie herkent deze man?

28 februari 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Hij kreeg een week de tijd om zich bij ons te melden en heeft dit niet gedaan. Vandaag brengen wij daarom de foto naar buiten van de man die vorige maand een vrouw ernstig zou hebben mishandeld in Uden.

Oost-Brabant
Op dinsdagmiddag 23 januari 2018 liep een moeder met haar 7-jarige dochtertje rond 16.10 uur over de Parallelweg ter hoogte van de balletschool. Op dat moment kwam er een man met een klein hondje aanlopen. De hond kwam op het meisje af en sprong tegen haar op, waarop de vrouw aan de man vroeg of hij zijn hond bij wilde houden.
Geweld
Daarop werd de man zo boos dat hij de moeder meerdere keren tegen het hoofd sloeg in het bijzijn van haar dochtertje. De vrouw werd ook nog door de man getrapt. Uiteindelijk werden de moeder en haar dochtertje opgevangen in de balletschool, waar dezelfde man haar opnieuw aanviel en begon te slaan. De moeder viel daarop op de grond, waar de man haar keel dicht kneep.
Onderzoek
In het onderzoek deed de politie eerder al een getuigenoproep via social media. Dat leidde niet tot een aanhouding. De vermoedelijke dader blijkt duidelijk op beeld te zijn vastgelegd. Op 20 februari vroegen we opnieuw aandacht voor de zaak. We gaven de verdachte een week de tijd om zich te melden, maar dat gebeurde niet. De beelden van de vermoedelijke dader zijn zojuist naar buiten gebracht. Wij hebben maar één vraag: wie herkent deze man?

Weet jij wie het is? Herken je jezelf? Neem contact met ons op via 0900-8844 of gebruik onderstaand meldingsformulier.

Noord-Brabant Uden

Aanhouding Geweld
  • e4342808e055a1bd9aadb58223d7103e