Veen - Getuigen gezocht na in brand gestoken caravan in Veen

21 december 2018 11:39
Bron: Politie.nl

Kort na middernacht (vrijdag 21 december) is op de kruising Witboomstraat en de Van der Loostraat een caravan in brand gestoken. Twee auto’s raakten zwaar beschadigd. De brandweer bluste de caravanbrand. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen van deze brandstichting.

Volgens buurtbewoners was er rond middernacht een groep van zo’n 50 mensen aanwezig op de kruising toen de caravan in vlammen opging. Terwijl de caravan in brand stond werd er vuurwerk in het vuur gegooid. Uiteraard kan dit een zeer gevaarlijke situatie voor de omgeving en de omwonenden opleveren. Er raakte gelukkig niemand gewond. Wel zijn twee auto’s door de brandstichting zwaar beschadigd. De benadeelden doen aangifte. 
Deel uw informatie
Dergelijke brandstichtingen leveren gevaarlijke en onveilige situaties op voor de omgeving. De politie is een uitgebreid onderzoek gestart. Weet u meer van deze brandstichting of heeft u iets gezien? Deel dan uw informatie met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Ook kunt u uw informatie doorgeven in een vertrouwelijk gesprek met het Team Criminele Inlichtingen op het nummer 079-3458999.