Veghel - Dodelijke steekpartij

21 november 2018 15:47
Bron: Politie.nl

Een ruzie in een woning aan de Dahliastraat in Veghel liep dinsdagmiddag, 20 november, uit de hand en eindigde in een dodelijke steekpartij. Een man overleed op straat aan zijn verwondingen. Een 24-jarige medebewoner raakte ook gewond. Hij werd gisteren in het ziekenhuis aangehouden als verdachte. Hij mocht vanochtend het ziekenhuis verlaten en zit nu vast op het politiebureau. We doen onderzoek naar zijn betrokkenheid bij het incident.

Identiteit
We hebben een sterk vermoeden dat het slachtoffer de bewoner van de betreffende woning aan de Dahliastraat is, echter de identiteit moet nog officieel worden vastgesteld. Voordat de identiteit dan naar buiten kan worden gebracht willen we natuurlijk eerst de familie in kennis stellen.
Uitgebreid onderzoek
Vandaag vindt het sporenonderzoek in de woning plaats. We hopen zo duidelijkheid te krijgen wat zich in de woning heeft afgespeeld. Dit onderzoek kan nog de hele dag gaan duren.
Op dit moment is het nog te vroeg om iets te zeggen over de aanleiding van de steekpartij. Het onderzoek is in volle gang en rechercheurs zijn volop bezig met het verkrijgen van informatie en het inventariseren en analyseren van deze gegevens. Ook de achtergronden van beide mannen worden tegen het licht gehouden en we gaan met familie en bekenden uit hun omgeving in gesprek.
Wie weet meer?
Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die van belang kan zijn? Alle informatie is welkom op 0900-8844. Weet u meer, maar blijft u liever anoniem? Neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl