Vught - Onderzoek naar plofkraak geldautomaat

26 augustus 2016 14:24
Bron: Politie.nl

De politie onderzoekt een plofkraak die vrijdagochtend plaatsvond bij een supermarkt aan de Stationsstraat in Vught. Daarbij werd een geldautomaat opgeblazen.

Kort na 1.00 uur kreeg de politie een melding van de kraak. Voordat agenten en de brandweer de supermarkt binnengingen deed een explosievenexpert van de politie onderzoek in het pand. Ter plaatse werd namelijk een wat vreemde lucht geroken.
De geldautomaat bleek met grote kracht te zijn opgeblazen. De technische recherche deed op de plek van de plofkraak uitgebreid onderzoek naar sporen. Het is nog niet precies duidelijk wat er is meegenomen. Agenten hebben in de buurt met enkele getuigen gesproken. Daaruit is gebleken dat er kort na de kraak een donkerkleurige auto zonder verlichting uit de Stationsstraat kwam gereden. De politie houdt er rekening mee dat het gaat om de dader of daders en is dringend op zoek naar getuigen.

Iedereen die informatie heeft over de kraak wordt verzocht contact op te nemen met de politie op 0900-8844. Tips kunnen ook worden gedeeld op politie.nl/melden.

Noord-Brabant Brabant-Noord Vught

  • 5be2913a648f2dd33306fabe52e48528