Getuigen gezocht van mishandeling in Waalwijk

15 maart 2022 12:32
Bron: Politie.nl

De politie is een onderzoek gestart naar een mishandeling die maandagavond 14 maart tussen 21:00 en 21:30 uur plaatsvond in een woning in de Jacob Catsstraat in Waalwijk. Een man is door meerdere personen mishandeld en heeft hierdoor ernstige verwondingen opgelopen.

De politie ontving maandag 14 maart rond 21:30 uur een melding dat er iemand zou zijn mishandeld in een woning in de Jacob Catsstraat. Politiemensen troffen ter plaatse een gewonde man aan die verklaarde te zijn mishandeld door meerdere daders. Zij zouden de woning zijn binnengedrongen, het slachtoffer hebben mishandeld en vervolgens direct de woning weer hebben verlaten. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel verzorgd en overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

Getuigen gezocht

De politie is een onderzoek gestart naar de daders van deze mishandeling. Voor het onderzoek komt de politie graag in contact met mensen die mogelijk maandagavond iets hebben gezien met betrekking tot het incident. Denk bijvoorbeeld aan een verdachte situatie, aan mensen die zich ergens verdacht hebben opgehouden of verdacht gedrag hebben vertoond. Ook spreekt de politie graag met mensen die mogelijk andere informatie hebben over de mishandeling. Contact kan worden opgenomen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Vermeld tijdens het gesprek dat je belt over zaaknummer 2022066213.