Waalwijk - Overvaller weg zonder buit

10 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Een man heeft donderdagavond geprobeerd om een snackbar te overvallen. Hij is er uiteindelijk zonder buit vandoor gegaan.

Zeeland-West-Brabant
Op donderdag 8 maart 2018 om 22.00 uur kwam er bij het Operationeel Centrum een melding binnen vanuit een snackbar aan de Baardwijksestraat. Er was een man binnen gekomen die in eerste instantie iets bestelde. Plotseling gooide hij een tas op de toonbank en eiste geld. In zijn hand had hij vermoedelijk een wapen. De medewerkers van de snackbar was echter niet onder de indruk en gaf geen geld. De man is daarop vertrokken. Getuigen zagen dat hij wegliep in de richting van het voetbalstadion.
Signalement
Het signalement van de man is: ongeveer 40-45 jaar oud, ongeveer 1.70 - 1.75 m lang , blanke huidskleur, grijzende baardgroei van enkele dagen oud en een opvallend zichtbare buik. De man draagt een spijkerbroek, een zwart vest met op beide mouwen drie strepen ter hoogte van de biceps, waarvan één streep wit van kleur is. Onder het vest draagt hij een groen (polo)shirt, met daaronder mogelijk nog een wit kledingstuk. Verder heeft hij een zwarte baseball-cap op zijn hoofd met de letter 'A' op de klep. 
Tip
Wie was er omstreeks 22.00 uur in de omgeving van de snackbar en het voetbalstadion. Wie herkent de verdachte aan zijn opgegeven signalement. Meld u zich via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006), of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.