Werkendam - Politie zoekt getuigen schietincidenten

19 juni 2018 06:00
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over de vernielingen van de afgelopen dagen in Werkendam. Meerdere verkeersborden en een loods zijn beschoten.

Op 15 juni 2018 kwam er bij de politie een melding binnen dat er een kogelgat in een wand van een loods aan de Schans zat. De politie stelde een onderzoek in en er bleek inderdaad een kogelgat in die wand te zitten. Maar er was meer aan de hand in de omgeving van de Schans. In de direct omgeving bleken er ook enkele verkeersborden beschoten te zijn. Ook daar is onderzoek naar verricht.
Illegale wapens
De politie doet er alles aan om illegale wapens uit de maatschappij te halen of illegaal gebruik van wapens tegen te gaan. Nu is het een verkeersbord maar het kan zo maar al dan niet opzettelijk een persoon zijn die getroffen wordt. Daarom wordt een dringend beroep gedaan op de inwoners van Werkendam en omgeving: help ons dit wapen of deze wapens te vinden. Weet u wie mogelijk een wapen heeft en dit gebruikt om deze verkeersborden te beschieten. Of hebt u een idee wie dit zou kunnen zijn. Of ziet u iets verdachts in de omgeving, geef dit door:
- via de banner onder dit bericht of
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999