Nieuwegein/ Utrecht/ Amsterdam - Vermissing 45-jarige Churisan Allen in Opsporing Verzocht

16 oktober 2018 09:57
Bron: Politie.nl

Vanavond 16 oktober besteedt het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de vermissing van Churisan Allen. De 45-jarige man uit Nieuwegein is sinds 10 april spoorloos verdwenen.

Churisan Allen is voor het laatst gezien in Amsterdam en reed toen in een witte Volkswagen Blue Motion met kenteken 35-TXZ-9. Meerdere scenario’s rond zijn vermissing worden onderzocht, waaronder ook een mogelijk vrijwillig vertrek. Omdat de recherche het vermoeden heeft dat hij mogelijk slachtoffer is geworden van een misdrijf, roept de recherche getuigen op hun informatie te delen met de politie.

Signalement Allen

Churisan heeft een donkere huidskleur en zwart kort krullend haar. Hij is ongeveer 1.90 meter lang en heeft een tenger postuur. Wat opvalt is een spleetje in zijn kin. Hij droeg de dag van zijn verdwijning mogelijk een donker joggingspak. Op dinsdag 10 april reed hij in een witte Volkswagen Golf Blue Motion met het kenteken 35-TXZ-9, ook dit voertuig is sindsdien niet meer aangetroffen.

Uw tip!

Wie heeft Churisan Allen na zijn verdwijning gezien of gesproken? En wie heeft de witte Volkswagen Golf gezien waarin hij reed? Geef uw informatie door via 0800-6070 of maak gebruik van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Tippen kan ook door te klikken op het onderstaande formulier.

In verband met een oefeninterland is de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 16 oktober verplaatst naar NPO 3 om 22.10 uur. De herhaling is op woensdag 17 oktober om 12.05 uur op NPO 2.

Ook het regionale Opsporingsprogramma Bureau Hengeveld besteedt aandacht aan deze vermissingszaak op woensdag 17 oktober om 13.20 uur.