Amsterdam - Getuigen gezocht van dodelijke aanrijding Bos en Lommerweg

26 oktober 2018 11:20
Bron: Politie.nl

Op donderdagochtend 25 oktober vindt even na 10 uur een aanrijding plaats op de Bos en Lommerweg tussen een lijnbus en een voetganger. De voetganger, een 76-jarige vrouw uit Amsterdam, raakt hierbij zwaargewond en komt enige tijd later te overlijden. Om de toedracht van het ongeval vast te kunnen stellen, is de politie op zoek naar getuigen.

Omstreeks 10.07 uur die donderdagochtend komt het tot een aanrijding tussen de bus en de vrouw, die op dat moment de tram-/busbaan nabij het winkelcentrum Bos en Lommerplein oversteekt. Het slachtoffer wordt met ernstige verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht, maar komt later die dag te overlijden. Van de dodelijke aanrijding die ochtend zijn zeer waarschijnlijk verschillende mensen, zowel in de bus als op straat, getuige geweest.

De politie zou graag willen spreken met deze getuigen om zo het toedrachtonderzoek zo volledig mogelijk te kunnen verrichten. Bent u getuige geweest van het ongeluk en hebt u nog niet gesproken met de politie? Neem dan contact op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier.        

Noord-Holland Amsterdam

Ongeval
  • 1cf9ae8808fc31a7e0c1f744c57f047f