Amsterdam - Slachtoffer steekincident Van Reigersbergenstraat overleden, verdachte aangehouden

14 januari 2019 14:31
Bron: Politie.nl

Zondagavond 13 januari 2019 heeft rond 19.15 uur een steekincident plaatsgevonden in de Van Reigersbergenstraat in Amsterdam-West. Daarbij raakte een man ernstig gewond. Deze 29-jarige man is later op de avond in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De politie heeft inmiddels een 31-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident.

Momenteel is de aanleiding voor het steekincident nog onduidelijk. In het belang van het onderzoek wil de recherche daarom graag spreken met getuigen die zowel rond het tijdstip van het misdrijf, tussen 19.10 en 19.15 uur, iets gezien of gehoord hebben, maar ook in de periode daarvoor. Ook andere informatie die van belang kan zijn, hoort de politie graag. 
Getuigenoproep
De recherche roept ook mensen die zondagavond het steekincident hebben gemeld bij de meldkamer, maar later nog niet met de recherche hebben gesproken op om nogmaals contact te zoeken via 0900-8844. Hetzelfde geldt voor mensen die andere informatie of beelden hebben. 

Het is ook mogelijk om informatie anoniem met het onderzoeksteam te delen. Bel daarvoor Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier, waar u rechtstreeks beeldmateriaal kunt uploaden.