Getuigenoproep schietincident Van Reigersbergenweg in Amsterdam

Foto: politie.nl

12 september 2019 15:56
Bron: Politie.nl

Op de Van Reigersbergenstraat is donderdagmiddag 12 september vanuit een auto, vermoedelijk een Peugeot, op een andere auto geschoten. Deze laatste is aangetroffen op de 3e Hugo de Grootstraat. Voor zover bekend is niemand geraakt. De inzittenden van de beschoten auto zijn ook gevlucht. De politie stelt een onderzoek in en vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken zicht te melden.

Rond 14.20 uur komt bij de meldkamer van de politie een melding binnen dat er is geschoten op de Van Reigersbergenstraat. Vanuit een auto zou op een andere auto zijn geschoten. Deze laatste auto, een Mazda, treft de politie aan op de 3e Hugo de Grootstraat, echter de inzittenden zijn weggerend.

De politie zoekt 2 man, 1 met een rood shirt en 1met een grijs shirt. De man met het rode shirt is 30 a 40 jaar oud is kaal en heeft een baard. De Peugeot van waaruit is geschoten is vermoedelijk van het type 206 en donker van kleur.

Getuigenoproep

Heeft u informatie met betrekking tot dit schietincident en heeft u nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Men kan ook informatie delen via het tipformulier waar men ook beeldmateriaal ter beschikking kan stellen van de politie.