Getuigenoproep gewelddadige straatroof Nobelweg in Amsterdam

Foto: politie.nl

12 augustus 2020 11:29
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een gewelddadige straatroof in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 augustus 2020 op de Nobelweg in Amsterdam-Oost.

Rond 1.30 uur 's nachts staat een 36-jarige vrouw naast haar auto op een parkeerplaats op de Nobelweg ter hoogte van de kruising met de James Wattstraat.

Zij is in gesprek met haar partner als zij uit het niets een harde vuistslag in haar gezicht krijgt van een nog onbekend persoon. Als zij daarna haar ogen opent constateert zij dat haar tas weg is die even daarvoor op de bestuurdersstoel van haar auto lag. Ze kan nog net zien dat er een zwarte personenauto wegrijdt.

Het slachtoffer is daarna op het politiebureau door ambulancepersoneel behandeld en heeft de volgende dag ter controle een bezoek gebracht aan het ziekenhuis.

Getuigenoproep

De politie is op zoek naar de verdachte. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord, of andere informatie die kan bijdragen aan het onderzoek? Neem dan contact op via 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik onderstaand tipformulier.