Getuigen gezocht van zware mishandeling op het Singel in Amsterdam

11 januari 2023 15:40
Bron: Politie.nl

De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling in de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 december 2022 op het Singel ter hoogte van het Koningsplein. Een grote groep mannen heeft een 25-jarige man omsingeld en zwaar mishandeld.

Rond 3:00 uur 's nachts verlaat een man met zijn vriendin een club aan de Handboogstraat. In het steegje krijgt de man een woordenwisseling met een aantal andere personen. Even later besluit het koppel om naar huis te gaan. Ze lopen de steeg uit het Spui op in de richting van het Singel. Vlakbij de tramhalte, ter hoogte van het Koningsplein, worden zij omsingeld door een grote groep mannen. De man wordt meerdere keren flink geschopt en geslagen. Uiteindelijk weet hij samen met zijn vriendin weg te komen en vluchten zij een bus in. Achteraf blijkt dat de man aan de mishandeling onder andere een lichte hersenschudding, gekneusde ribben en een blauw oog heeft overgehouden.

Tips?

De politie wil graag met getuigen spreken die meer weten over dit incident. Wellicht heeft iemand iets gezien, beeldmateriaal van het incident of weet iemand om welke verdachten het gaat. Laat het ons dan weten via onderstaande gegevens.