Amsterdam - Dubbele dodelijke steekpartij

6 november 2013 09:06
Bron: Politie.nl

In de nacht van dinsdag 5 november op woensdag 6 november vond een dubbele dodelijke steekpartij plaats. Een man en een vrouw zijn in de Israel Queridostraat om het leven gekomen.

Getuigen hoorden geschreeuw en belden onmiddellijk de politie. Politiemensen die ter plaatse arriveerden troffen op straat een zwaargewonde vrouw aan die gestoken was en die direct gereanimeerd moest worden. Andere politiemensen zagen dat de deur van een woning openstond en zagen dat binnen een man lag die ook gestoken was. Ook die moest gereanimeerd worden. In beide gevallen bleek de reanimatie niet afdoende om de levens te redden. De verdachte is vermoedelijk gevlucht in de richting van de Burgemeester Tienhovengracht.

De plaats delict is ruim afgezet en forensisch specialisten doen onderzoek. De zaak is in behandeling bij een Team grootschalige Opsporing.

Getuigen die iets van dit ernstige incident hebben gezien of over informatie beschikken die van belang kan zijn voor dit onderzoek worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam via 0900-8844.

Signalement van de verdachte:


ManBlanke huidskleurLeeftijd ongeveer 40 รก 45 jaar oudLengte tussen de 1.75 en 1.85 meter langGekleed in een donkerkleurige jas of jack, donker mutsje en een spijkerbroek

Noord-Holland Amsterdam

  • 89e071fd1123e5bff7f50e3399648ca1