Amsterdam - Getuigenoproep overval Sint Antoniesbreestraat

7 december 2016 10:43
Bron: Politie.nl

Een gewapende man heeft op dinsdagavond 6 december een winkel overvallen. Niemand is gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Iets voor 20.30 uur kwam de overvaller de winkel aan de Sint Antoniesbreestraat binnen en bedreigde een medewerker met een wapen. Vervolgens ging hij er met een nog onbekend geldbedrag vandoor. Hij vluchtte in de richting van de Jodenbreestraat. Meerdere politie-eenheden zochten naar de man, maar troffen hem niet meer aan. 
Signalement
De overvaller is een man met een lichtgetinte huidskleur en hij is tussen de 27 en 29 jaar oud. Hij heeft een tenger postuur en is ongeveer 1.75 meter lang. Hij droeg die avond een donkere, glimmende gewatteerde jas met matkleurige vlakken op de schouders. Had een zwarte schoudertas bij zich en had zwarte schoenen met een witte rand in de zool aan.
Getuigen gezocht
De politie onderzoekt de zaak en komt graag on contact met getuigen. Mensen die meer informatie hebben over de overval, de gewapende man en/of zijn vluchtroute wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.