Man aangehouden na huiselijk geweld in Bergen op Zoom

5 mei 2019 11:57
Bron: Politie.nl

Zaterdagavond is een 29-jarige man uit Hoofddorp in een flatwoning in de buurt Het Glacis (wijk Bergen op Zoom-Oude stad) aangehouden vanwege huiselijk geweld. Hij wordt verdacht van mishandeling van zijn vriendin en haar kind.

De meldkamer krijgt omstreeks 19.25 uur van bezorgde buren door dat het er hardhandig aan toe gaat in de woning naast hen. Als agenten bij de woning aan komen horen zij een kind hartverscheurend huilen. Binnen treffen zij het slachtoffer en haar vijfjarige zoontje omringd door kapotgeslagen spullen in de woonkamer aan. De dader is ook nog in huis. Nadat deze, verstopt in een kledingkast, is gevonden kon hij worden aangehouden.

Onder invloed

Op het politiebureau is de verdachte door een GGD-arts nagekeken. Ook is bij hem een ademanalyse afgenomen. Daaruit blijkt dat hij flink heeft gedronken (= 510 ug/l). Vermoedelijk heeft hij ook anabolen steroïden gebruikt. De man heeft inmiddels een verklaring afgelegd. De zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie. Hij zit nog vast in een politiecel.