Bergen op Zoom - Openlijke geweldpleging in Bergen op Zoom

6 mei 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Twee mannen van 25 (Roosendaal) en 39 (Rotterdam) jaar oud hebben aangifte gedaan van mishandeling en openlijke geweldpleging. Het incident gebeurde vannacht rond 04.00 uur in de Bergse Zuivelstraat toen de mannen een opmerking maakten tegen een man en een vrouw die ruzie aan het maken waren.

De ruziemakende man kon de opmerking vermoedelijk niet waarderen, want ineens stond hij samen met een groepje vrienden bij de twee mannen en werden ze geslagen en geschopt. Beide mannen liepen hierdoor verwondingen op. Een van de slachtoffers kon met zijn smartphone een foto maken van een van de daders. De politie werd gewaarschuwd en de mannen gaven aan dat zij aangifte wilden doen. Ze zijn door de agenten naar de huisartsenpost gebracht.

Onderweg daar naartoe zagen ze in de Jacob Obrechtlaan één van de mannen zitten die hen mishandeld had. Dit werd bevestigd door de foto die de slachtoffers hadden. Deze man, een 27-jarige man uit Bergen op Zoom, is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zal hij vandaag worden gehoord over zijn betrokkenheid bij de mishandeling.