Getuigen gezocht van incident Nachtengaallaantje Beverwijk

Foto: politie.nl

25 april 2019 14:05
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen van een incident op vrijdagmiddag 5 april om ongeveer 14.15 uur op het Nachtengaallaantje. Dit is een voetpad parallel aan de N197 dat uitkomt op de Beeckzanglaan in Beverwijk.

Die middag kreeg de politie een melding van een vrouw die was belaagd door een man op een zwarte herenfiets. De man stapte van zijn fiets af, sprak de vrouw aan en deed haar een onzedelijk voorstel. De vrouw schreeuwde hard, waarna de man wegfietste in de richting van park Westerhout. Het slachtoffer was flink geschrokken, maar bleef lichamelijk ongedeerd.

Van de man is het volgende signalement bekend:
- donker kort haar
- blanke huidskleur
- sprak goed Nederlands
- mediterraans uiterlijk
- leeftijd tussen de 30 en 40 jaar
- slank postuur
- tussen 1.70-1.75m. lang
- lichte spijkerbroek en kort zwart jack met bedrukking achterop het jack.
 

Bestuurder van een witte auto
Op die vrijdagmiddag 5 april, net voor het incident, passeerde een witte auto. Deze witte auto reed richting de volkstuintjes. De politie zou de bestuurder van deze auto graag spreken.

Heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek, of denkt u te weten wie de onbekende man op de fiets is? Belt u dan s.v.p. met de politie via tel.nr. 0900-8844 en vermeldt u alstublieft als kenmerk referentienummer 2019063899 erbij. Alvast hartelijk dank!

 

2019063899