Naarden - Kassa valt van fiets, verdachte aangehouden

30 augustus 2018 14:59
Bron: Politie.nl

Een minderjarige verdachte wordt donderdag 30 augustus aangehouden voor een inbraak in een horecagelegenheid, nadat de buit van zijn fiets valt. De recherche zoekt nog een tweede verdachte.

Surveillerende agenten zien rond 07.00 uur op de Burgemeester Jur. Visserlaan twee jongens fietsen die zich verdacht gedragen. De agenten keren de auto en zien dat de jongens een kassa op de grond laten vallen. De twee gaan er direct vandoor en een achtervolging wordt ingezet. De omgeving wordt door verschillende agenten afgezet en de politiehelikopter ondersteund vanuit de lucht.  Een van de verdachten verstopt zich in een sloot. Hij wordt aangehouden en meegenomen naar het bureau. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Muiden. 
Gesloten kassa
Uit onderzoek naar de kassa komt naar voren dat deze is gestolen uit een horecagelegenheid aan de Spiegelstraat in Bussum. In de nacht van woensdag 29 augustus op donderdag 30 augustus werd een deur van het pand opengebroken en de kassa met inhoud meegenomen.
Tweede verdachte gezocht
De tweede verdachte wist te ontkomen. De recherche is nog steeds op zoek naar hem. Heeft u informatie hierover? Of bent u getuig geweest van de inbraak op de Spiegelstraat.
Bel dan 0900-8844 en vraag naar de recherche in Naarden. Of vul het  onderstaande tipformulier in. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000.