Wisseling wijkagenten en nieuwe wijkagenten Gooise Meren

15 juli 2019 15:43
Bron: Politie.nl

In de gemeente Gooise Meren zijn een aantal wijkagenten gewisseld en er zijn nieuwe wijkagenten bij gekomen. In dit bericht staat een overzicht van alle wijken en de naam van de betreffende wijkagent.

Met het vertrek van enkele wijkagenten én de aanstelling van een aantal nieuwe wijkagenten, is gekeken naar een passende herverdeling. Daardoor zijn sommige vertrouwde gezichten vanaf nu werkzaam in een andere buurt. De komende tijd stellen de nieuwe wijkagenten zich persoonlijk aan u voor!

De wijkagenten hebben we alvast voor u hier per wijk of gemeente vermeld

Bussum Zuid (de Engh)

Marcel Schaap

Bussum (Laarderwegkwartier – Godelindebuurt)

Wouter de Jong

Bussum (Spiegel)

 

Brenda Tool

Bussum (Centrum en Bredius)

Marco Ernst

Naarden ( Keverdijk, Vierhoven, Oranje Nassau noord, industriegebied)

 

Dennis van den Berg

Naarden (Vesting, Ministerpark, Oranje Nassau zuid, Rembrandtkwartier)

 

Robin Vlug

Muiderberg en Naarden (Componistenbuurt, Bos van Bredius, Valkeveen, Naardereiland, Naarderwoonbos, Fortlanden, Naardermeerkwartier)

Martin Treur

 

Muiden

Efred Kool

 

Jeugdagent Gooise Meren

 

Debby Vredeveld

Taken wijkagent

De wijkagent is verantwoordelijk voor de totale politiezorg binnen zijn wijk. Hij richt zich op de aanpak van sociale problemen, maar ook op zaken als overlast, criminaliteit, milieu en verkeer. In samenwerking met collega’s van de surveillancedienst, recherche, milieu en jeugd werkt de wijkagent voortdurend aan het verbeteren en vergroten van de veiligheid in uw wijk of buurt.

Externe partners
Het onderhouden van contact met externe partners, zoals de gemeente en maatschappelijke organisaties, valt ook onder het takenpakket van de wijkagent. Met deze organisaties worden problemen besproken en wordt overlegd hoe deze adequaat aangepakt kunnen worden, en door wie. Ook dan is informatie uit de buurt van essentieel belang.

In contact met de wijkagent

Hebt u vragen, tips of opmerkingen over de veiligheid in uw buurt of wijk, neem dan gerust contact op met uw wijkagent. Dit kan door te bellen met 0900-8844 of via www.politie.nl.