Bussum - Getuigen gezocht straatroof Veerstraat

13 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Zaterdagavond 10 maart vond er een straatroof plaats op de Veerstraat in Bussum. Het slachtoffer werd daarbij mishandeld door drie jongens die er vervolgens vandoor gingen. Eén verdachte wist de recherche na onderzoek aan te houden. De recherche roept getuigen van deze straatroof op zich te melden.

Rond 19.00 uur deed een 21-jarige man wat boodschappen bij een supermarkt op de Veerstraat. Toen hij de boodschappen in zijn fietstas stopte stonden er drie jongens die hem aanspraken. Kort daarop werd hij door één van hen geschopt en geslagen en werd een sixpack bier uit zijn fietstas meegenomen. Het slachtoffer belde de politie die na onderzoek één van de verdachten, een 18-jarige jongen uit Bussum, kon oppakken. De identiteit van de andere twee verdachten is nog onbekend en de recherche roept getuigen van deze straatroof en mishandeling op om hun informatie te delen.

Uw tip!

Weet u wie de twee andere verdachten zijn of heeft u die avond de jongens zien weglopen met de sixpack bier? Geef uw informatie dan door via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Of maak gebruik van onderstaand tipformulier.