Amsterdam - Duizenden sms’jes verstuurd in onderzoek naar dood Anass el Ajjoudi

28 maart 2018 06:00
Bron: Politie.nl

De recherche doet nog altijd uitgebreid onderzoek naar de dood van de 29-jarige Anass el Ajjoudi. Hij werd op woensdagavond 17 januari doodgeschoten in de Cornelis Springerstraat. In het tv-programma Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond 27 maart aandacht besteed aan de zaak. Om de uitzending onder de aandacht te brengen bij mogelijke getuigen, heeft het rechercheteam dinsdagmiddag een sms verstuurd naar de telefoonnummers die in de omgeving van een groot deel Amsterdam-Zuid zijn geweest.

Anass el Ajjoudi werd woensdagavond 17 januari rond 19.00 uur onder vuur genomen door vermoedelijk één man. Deze schutter stapte in een voertuig, mogelijk bestuurd door een tweede verdachte. Dit voertuig, een Ford Tourneo Connect, werd diezelfde avond brandend aangetroffen aan de Buitensingel in Duivendrecht.

Inmiddels is duidelijk dat deze auto voorafgaand aan de moord in de omgeving van de Cornelis Springerstraat is gezien. Beelden daarvan worden dinsdagavond 27 maart getoond in Opsporing Verzocht. Ook worden er beelden getoond van meerdere mannen die voorafgaand aan de moord in de buurt zijn gezien.

Opsporing Verzocht wordt om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1.

Noord-Holland Amsterdam-Duivendrecht

Brand
  • 5c2cdfbcb565b400d85e4ac861bdf9e4