Gezocht - Sieraden en horloges aangetroffen bij inbreker

27 april 2018 06:00
Bron: Politie.nl

Agenten arresteren in Bunnik een man aan die voldoet aan het signalement van een gezochte inbreker. Het blijkt een 27-jarige man uit Roemenië te zijn. In zijn hotelkamer treft de recherche een flink aantal sieraden en een paar horloges aan die afkomstig zijn van diefstal. De politie zoekt de nog onbekende eigenaren van deze spullen.

Bekijk het filmpje van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 25 april 2018 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld. Ook tv-programma Bureau NH van RTV NH besteedde op 25 april aandacht aan deze zaak.

Een oplettende inwoner van Bunnik staat op vrijdagavond 30 maart 2018 raar te kijken als er plotseling een slecht Engelssprekende man in zijn keuken staat. Met een smoes verdwijnt de insluiper weer. De man belt de politie en even later arresteren agenten de van insluiping verdachte man.

Bekentenis

Bij het verhoor bekent de Roemeen twee inbraken in Amsterdam en vier inbraken en drie pogingen in de omgeving van Bunnik.

Sieraden en horloges

De politie hoopt de aangetroffen sieraden terug te kunnen brengen bij de eigenaren. Het gaat onder meer om:

een horloge van het merk Sector type ADV 2500 met een bruine band
een horloge van het merk Diesel met een rechthoekige zilverkleurige kast met een lichtblauwe wijzerplaat
een goudkleurige hanger met kegelsluiting
een goudkleurige armband met kleine ronde schakels en
een paar goudkleurige oorringen met een reliëfje

Herkent u uw spullen of weet u van wie ze zijn? Neem dan s.v.p. contact op met de Opsporingstiplijn van de politie 0800 - 6070.
2018088619
Fri Mar 30 00:00:00 CEST 2018
Bunnik

gezocht