Getuigen gezocht na steekincident in Haarlem

11 december 2021 10:04
Bron: Politie.nl

Vrijdagmiddag raakten twee 24-jarige mannen uit Haarlem gewond bij een steekincident op het Teylerplein. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Rond 16:25 uur kwam een melding binnen dat er een conflict was tussen een groep personen op het plein. Hierbij zou ook mogelijk een mes zijn gezien. Toen de politie op de locatie aankwam, bleek dat bij het conflict gestoken was en dat iedereen snel was vertrokken. De twee slachtoffers waren met eigen vervoer naar het ziekenhuis gegaan. Hier zijn zij behandeld aan hun verwondingen. De politie heeft in de omgeving sporen veiliggesteld. Ook is gezocht naar mogelijke betrokkenen, maar deze zijn niet meer aangetroffen.

Voor het onderzoek zoekt de politie nog getuigen. Heeft u rond 16:25 uur het conflict op het Teylerplein gezien? Heeft u voor of na het incident mogelijke betrokkenen gezien in de omgeving? Heeft u een camera in de buurt en beelden van verdachten of het incident? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. Ook kunt u uw tips en beelden toesturen via het tipformulier.

2021256114