Getuigen gezocht van steekincident in Heemskerk

14 november 2021 13:01
Bron: Politie.nl

De recherche onderzoekt een steekpartij die zaterdagavond rond 23:10 uur plaatsvond in de omgeving van het Haydnplein. Hierbij raakten twee personen gewond en zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Er wordt gezocht naar meerdere verdachten.

Iets na 23:00 uur werd de politie gebeld in verband met een vechtpartij tussen meerdere personen op de Beethovenstraat. Meteen aansluitend kwam een melding binnen van een steekincident bij het Haydnplein. De politie ging hier direct naar toe en vond op de weg een zwaargewonde man. Het slachtoffer, 42-jarige man uit Uithoorn, werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een 23-jarige man uit Heemskerk stond bij het slachtoffer en was tevens gewond. Ook hij werd vervoerd naar het ziekenhuis voor behandeling aan zijn verwondingen. Hierna werd hij aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Na onderzoek werd hij heengezonden en is niet meer aangemerkt als verdachte.

Op dit moment lijkt het te gaan om een conflict tussen meerdere personen op de Beethovenstaat waarbij een steekwapen is gebruikt. Na het steekincident gingen alle betrokkenen er snel vandoor.

Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar getuigen. Heeft u rond 23:00 uur het conflict en/of de steekpartij gezien in de omgeving van Beethovenstraat/Haydnplein? Heeft u een groep personen na het incident zien wegvluchten, te voet of mogelijk met een auto? Of heeft andere informatie of een camera in de buurt en beeldmateriaal? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook door te bellen met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Of stuur uw tips/beeldmateriaal via het tipformulier.

2021237064