Haarlem / Heemstede - Achtervolging door Heemstede

8 oktober 2016 11:57
Bron: Politie.nl

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.10 uur een voertuig achtervolgd door Heemstede. Agenten zagen op de Heemsteedse Dreef twee voertuigen met hoge snelheid rijden.

Agenten besloten de voertuigen te controleren. Beide wagens gingen er elk in een andere richting vandoor. Agenten besloten de achtervolging in te zetten op een van de voertuigen. Dit ging door Heemstede. Uiteindelijk remde het voertuig op de Zandvoorter Allee af en sprong de bestuurder uit de auto. De auto rolde door en kwam tot stilstand tegen een flatgebouw. De man die uit de auto sprong ging de flat in.

Agenten zijn de verdachte daarna uit het zicht verloren. Met een politiehond werd de flat doorzocht. Vermoedelijk heeft de man via een andere uitgang de flat verlaten.

In de auto die was achtergebleven werd een aanzienlijke hoeveelheid hennep aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de bestuurder en de eigenaar van de auto. Ook doet de politie onderzoek naar het andere voertuig wat er vandoor is gegaan. Er is vooralsnog niemand aangehouden. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844.

2016225186

Noord-Holland Kennemerland Heemstede

  • 6763af47b39bd1be7e2afca76e9f48af