Hilversum Bussum - Getuigen gezocht van overvallen in Hilversum en Bussum

29 oktober 2018 14:42
Bron: Politie.nl

Op vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober hebben er twee gewapende overvallen plaatsgevonden op supermarkten in Hilversum en Bussum. De recherche heeft de zaken in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Vrijdagavond rond 18.45 uur werd een supermarkt op de Stephensonlaan in Hilversum overvallen. Op zaterdag was het rond hetzelfde tijdstip raak bij een supermarkt op de Laarderweg in Bussum. Bij beide overvallen kwam een man binnen die het personeel bedreigde met een steekwapen. Na een greep in de kassa ging hij er met een geldbedrag vandoor. Het signalement van de overvaller komt op sommige punten overeen en de recherche houdt er rekening mee dat het mogelijk om dezelfde dader gaat.

De dader was bij de overvallen gekleed in een zwarte trainingsbroek met zwarte schoenen en een zwarte pet. Op vrijdagavond had hij als bovenkleding een zwarte jas aan met witte strepen langs de armen en op zaterdag was dat een groen/grijs gewatteerde jas, voorzien van een capuchon.

Uw tip!

Heeft u deze overvaller gezien? Of weet u wie de dader is? Geef uw informatie dan door via 0900-8844 of maak gebruik van Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.