Getuigen gezocht van gewelddadige straatroof Hilversum

7 november 2022 22:46
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op het sportpark Crailoo in Hilversum, Een 12-jarige jongen zou daar maandagavond zijn bedreigd met een mes.

Maandagavond 7 november rond 18.00 uur fietst het slachtoffer richting zijn sportclub op sportpark Crailoo. Daar wordt het slachtoffer door twee jongens gedwongen om te stoppen. Zij bedreigen hem vervolgens met een mes. Uit zijn rugzak worden spullen weggenomen. Door omstanders worden de jongens gestoord tijdens hun daad waarop zij er vandoor gaan. Er valt niet uit te sluiten dat de daders nog meer slachtoffers hebben gepoogd te beroven.

Signalement

Van de vermeende daders is het volgende signalement bekend:

Dader 1

16 tot 18 jaar1,70 tot 1,80 meter langDonker getintSmal postuurKort zwart haarZwart mondkapjeZwarte jas met zwarte capuchonFietst op een donkerkleurige fiets

Dader 2

14 tot 16 jaarLicht getintSmal postuurKort glad zwart haarGeschoren streepje in een wenkbrouwGekleed in een donkere bodywarmerMelden

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u Maandagavond  iets opvallends gezien of gehoord, op of rond het sportpark Crailoo? Bent u een van de omstanders die de daders hebben gestoord tijdens hun beroving? Of bent u wellicht zelf bedreigd? Meld het via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000. Alle informatie, hoe klein het misschien ook lijkt, kan van belang zijn voor het onderzoek.