Hilversum - Auto rijdt tegen pui, getuigen gezocht

8 maart 2018 05:00
Bron: Politie.nl

Een auto rijdt tegen de pui van een massagesalon op de Kleine Drift. De politie zoekt de bestuurder en inzittenden van deze auto en vraagt getuigen zich te melden.

In de nacht van maandag 5 maart op dinsdag 6 maart, rond 02.30 uur, wordt een bewoonster van de Kleine Drift wakker van een harde klap. De vrouw kijkt uit haar raam en ziet een auto wegrijden richting de Minckelersstraat. Onder het rijden springen vier personen uit de auto en die wegrennen in de richting van de Sint-Josephkerk. De auto komt vervolgens tot stilstand op de Minckelersstraat.

De vrouw woont boven een massagesalon en besluit om te kijken wat er precies aan de hand is. Eenmaal beneden aangekomen ziet ze dat de deuren en de ramen van de massagesalon kapot zijn. Ze belt direct de politie.
Getuigen gezocht
De recherche is een onderzoek gestart naar het incident. Het is nog niet duidelijk wie de auto bestuurde en wie er nog meer in de auto zaten. De auto is eerder gestolen bij een woninginbraak in Laren. Volgens getuigen zaten er vier jongens in de auto.

Hebt u iets gezien of gehoord? Of heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact op met de VVC in Hilversum via 0900-8844. Anoniem uw informatie delen kan ook! Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

De recherche is ook op zoek naar camerabeelden. De verdachten zijn te voet via de  Pelikaanstraat gevlucht. Heeft u in deze omgeving een camera hangen? Dan vragen wij u deze beelden uit te kijken rond het tijdstip van het incident. Beelden kunnen worden geĆ¼pload via politie.nl.

Noord-Holland Laren

Diefstal Inbraak
  • 67c78720ce2758f9e59e975873503dbf