Getuigen gezocht na incident Monnetflat in Uithoorn

Foto: politie.nl

28 juni 2019 13:06
Bron: Politie.nl

Op donderdagavond 28 juni 2019 rond 18.35 uur is een overleden man aangetroffen onderaan de Monnetflat in Uithoorn. De politie houdt rekening met zelfdoding. Omdat het onderzoeksteam de exacte feiten en omstandigheden omtrent zijn dood wil weten, worden getuigen gezocht.

De politie komt graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben voorafgaand aan het overlijden van de man. Heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Belt u dan met 0900-8844. Blijft u liever anoniem, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000. 

Slachtofferzorg

Tijdens het incident waren veel mensen, waaronder spelende kinderen, op straat nabij de plek waar het slachtoffer aangetroffen werd. Vanwege de impact van het tragische incident wil de politie Slachtofferhulp bieden aan ooggetuigen of mensen die zich op andere wijze betrokken voelen bij dit incident. Denkt u baat te hebben bij slachtofferhulp? Neem dan contact op met de politie via nummer 0900-8844 en laat uw gegevens achter. Slachtofferhulp Nederland neemt vervolgens contact met u op.