Tilburg - Recherche zoekt overvallers supermarkt

30 november 2016 15:02
Bron: Politie.nl

De politie is op zoek naar de mannen die een overval op een supermarkt pleegden. Twee nog onbekende mannen drongen dinsdagavond 29 november 2016 de supermarkt aan de Aabe-straat binnen en gingen er met een geldcassette vandoor. Er raakte niemand gewond bij deze overval.

Zeeland-West-Brabant
Rond 21.25 uur sneuvelde onverwacht de ruit van de schuifdeur aan de voorkant van de winkel. De zaak was op dat moment al gesloten voor publiek. Er waren alleen nog personeelsleden in de supermarkt aanwezig. De overvallers gingen door het ontstane gat naar binnen en wisten een geldcassette buit te maken. Ze gingen er vervolgens vandoor op een zwarte of blauwe scooter/brommer, zonder kentekenplaat.
Burgernet
Direct na de melding van de overval zette de politie een zoekactie op touw naar de voortvluchtige daders. Met meerdere eenheden werd de omgeving afgezet. Via een Burgernetbericht werd gevraagd om in de omgeving uit te kijken naar de daders. Daar kwamen diverse reacties op binnen bij de politie. De overvallers zijn tot op heden nog niet gevonden. Agenten politie stelden camerabeelden veilig en startten een buurtonderzoek. Verder onderzochten forensisch rechercheurs de achtergebleven sporen op de plaats van het delict. 
Signalement daders
De twee mannen die de supermarkt binnendrongen, waren vermoedelijk rond de twintig jaar. Ze waren blank, hadden een smal postuur en droegen donkerkleurige kleding. De daders hadden bivakmutsen over hun hoofd getrokken 
Het onderzoek naar de nog onbekende daders is nog bezig. Heeft u in de dagen voorafgaand, tijdens of na de overval opvallende of afwijkende zaken waargenomen op of rond de supermarkt aan het Aabe-straat? Dan willen we graag contact komen met u. Bent u getuige geweest van deze overval of weet u meer over de daders? Bel dan de recherche via 0900-8844 of maak gebruik van Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, www.meldmisdaadanoniem.nl

Noord-Holland Noord-Holland Noord Winkel

  • 4cbeb34608a7bf7d4cf21c83e02d239d