Almelo - Politie zoekt getuigen van zware mishandeling

4 februari 2019 14:24
Bron: Politie.nl

De politie in Almelo is een onderzoek gestart nadat op zondag 3 februari een 36-jarige man zwaar werd mishandeld. Omdat nog onbekend is wat er precies is gebeurd en waar de mishandeling plaatsvond, is de politie op zoek naar getuigen.

Zondagavond vlak voor middernacht kreeg de politie een melding dat in een woning aan de Jan Steenstraat iemand zat die was mishandeld. In de woning troffen agenten de 36-jarige man aan. Hij had letsel aan zijn hoofd op zijn rug en aan zijn benen en verklaarde dat hij was mishandeld bij het Vincent van Goghplein. Gezien de ernst van de verwondingen werd een ambulance opgeroepen. Deze bracht de man naar het ziekenhuis.
Getuigenoproep
Agenten hebben onderzoek verricht in de omgeving van het Vincent van Goghplein. Dit leverde geen bruikbare informatie en sporen op. Daarom wordt nu gezocht naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben wat kan helpen in het onderzoek. De politie wil graag weten wat er precies is gebeurd en op welke locatie de mishandeling heeft plaatsgevonden. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van het Vincent van Goghplein, de Rembrandtlaan of de Jan Steenstraat? Bel dan de politie op telefoonnummer 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

2019052125 FB