Almelo - Politie zoekt getuigen voor woningoverval Almelo

1 februari 2018 05:01
Bron: Politie.nl

Dinsdagavond zijn twee overvallers overlopen in een woning aan de Nijreesweg in Almelo. De overvallers zijn er vandoor gegaan op de fiets. De politie zoekt getuigen.

Dinsdagavond 30 januari rond 23.30 uur kregen wij een melding dat er mensen in een woning waren die daar niet thuishoorden. De mannen bedreigde een van de bewoners met een mes en eiste geld. Hierna ontstond een worsteling waarbij de bewoner maar ook één of beide overvallers gewond zijn geraakt. De overvallers zijn er vandoor gegaan op de fiets in de richting van de fietstunnel, Almelo Centrum. De politie zoekt getuigen.
Signalement
Man 1: is ongeveer 20 a 22 jaar oud en 1.80m lang. Hij is licht getint. Hij droeg een licht grijze sjaal, en een muts en sprak gebrekkig Nederlands.

Man 2: is ongeveer 20 a 22 jaar oud en ook rond de 1.80m lang. Hij is donker getint met zwart haar. Hij droeg een blauwe jas, iets geribbeld.
Verder droeg hij een muts en sprak gebrekkig Nederlands.
Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die mogelijk iets gezien hebben of meer informatie hebben over de woningoverval in Almelo. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

2018048036 SP