Borne - Politie zoekt getuigen van overvaller cafetaria

18 februari 2018 05:02
Bron: Politie.nl

Op vrijdagavond 16 februari heeft er een overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Grotestraat in Borne. De dader is zonder buit weggefietst. De politie zoekt getuigen.

Rond 19.25 uur kreeg de politie de melding van de overval en was in vijf minuten ter plaatse. De dader was er toen al haastig vandoor gegaan. Via de meldkamer werd een Burgernetmelding verzonden met het signalement van de dader en meerdere eenheden waren in de omgeving naar de dader op zoek. Op basis van onder andere het Burgernet-bericht heeft de politie getuigen gesproken die de verdachte mogelijk hebben gezien op het nabij gelegen station. De recherche onderzoekt deze overval en is op zoek naar getuigen.
Getuigenoproep
Het signalement

Op basis van getuigen blijkt de dader een man met het volgende signalement;

1,65 meter lang;
Mollig postuur;
Licht getinte huidskleur;
Zwarte of donkergrijze jas aan met rood/bruine strepen op de buik en een witte capuchon.

De dader verplaatste zich op een opvallende kleine fiets in verhouding tot zijn grootte.

 

Station Borne

Op het perron voor de trein van 19.38 uur naar Hengelo stonden ongeveer 10 mensen. De politie komt graag met deze mensen in contact opdat zij mogelijk de verdachte van de overval daar op dat perron hebben gezien.

Omgeving cafetaria

De recherche houdt er ook rekening mee dat vooraf aan het incident de verdachte in de omgeving verbleef. Zij vragen mensen zich te melden die aanslaan op het opvallende signalement van de dader en de fiets. Bent u op het station/ perron geweest van Borne tussen 19.30 tot 19.40 uur of hebt u in de omgeving van de Grotestraat rond 19.25 uur of eerder deze verdachte gezien? Belt u dan met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of vul het TIP-formulier in hieronder.

 

2018073002 RV

Overijssel Borne

Beroving Overval
  • 253cd9517bb3e8ecf04a7db4e0db22cb